55 godina Fakulteta za pomorstvo Kotor

Početak nastave

Početak nastave 
ljetnjeg semestra: 
2. februara 2015.

Akademski kalendar

Akademski kalendar za studijsku 2014/15 godinu

Raspored časova

Raspored časova ljetnjeg semestra 2014/15.

Prijavljivanje za vježbe

Prijavljivanje za vježbe iz Pomorskih telekomunikacija 

Predlog zaključnih ocjena

Pregled zaključnih ocjena zimskog semestra 2014/15.

PROVJERITE SVOJE OCJENE
DO 2. FEBRUARA 2015.

Novosti na studijskom programu Nautika Kotor

Rezultati popravnog završnog pismenog iz Matematike na Nautici Kotor

Evidenciju osvojenih bodova, nakon popravnog završnog pismenog dijela ispita iz predmata Matematika na studijskom programu Nautika Kotor možete preuzeti sa donjeg linka.

Attachments:
Download this file (nak_matematika_2014-15.pdf)EB[Rezultati popravnog završnog pismenog iz Matematike na Nauticii Kotor]728 Kb

Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Primjene racunara u pomorstvu na Nautici Kotor

Rezultati popravnog zavrsnog ispita  iz predmeta Primjena racunara u pomorstvu  na studijskom programu Nautika Kotor  dati su u prilogu.

Attachments:
Download this file (Nautika 2014-15_Kotor_Evidencija.pdf)Popravni zavrsni ispit[Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Primjene racunara u pomorstvu na Nautici Kotor]139 Kb

Popravni završni usmeni iz Matematike na Nautici Kotor

Popravni završni usmeni iz predmeta Matematika na studijskom programu Nautika Kotor, biće održan u utorak, 27. januara 2015. godine u 10:00 sati.

Rezultati popravnog završnog pismenog iz predmeta Matematika biće objavljeni u nedjelju, 25. januara 2015. godine, kasno naveče.

Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Pomorskih havarija i osiguranja na Nautici Kotor

Rezultati popravnog zavrsnog ispita  iz predmeta Pomorske havarije i osiguranje  na studijskom programu Nautika Kotor  dati su u prilogu ispod.

Attachments:
Download this file (NA -KO_05_Pomorske havarije i osiguranje 2014 15.pdf)Popravni zavrsni ispit[Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Pomorskih havarija i osiguranja na Nautici Kotor]107 Kb

Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Manevrisanje i PIS na Nautici Kotor

Rezultati popravnog zavrsnog ispita  iz predmeta Manevrisanje i PIS  na studijskom programu Nautika Kotor  dati su u prilogu ispod.

Attachments:
Download this file (NA Kotor EVIDENCIJA, ZAKLJUCNE i STATISTIKA Manevrisanje  nakon popravnog.pdf)Popravni zavrsni ispit[Rezultati popravnog zavrsnog ispita iz Manevrisanje i PIS na Nautici Kotor]111 Kb
//